Post de televiziune german: ”Liviu Dragnea este preocupat să-şi umple buzunarele”

1 96

Postul de televiziune public german Das Erste a difuzat un reportaj despre situaţia existentă în România. Jurnaliştii germani consideră că Liviu Dragnea este principalul vinovat pentru corupţia din România, scrie adevarul.ro.

Ei atrag atenţia asupra metodelor prin care preşedintele PSD încearcă să scape de acuzaţiile care i-au fost aduse, totul culminând cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi şi cu intervenţia brutală împotriva demonstranţilor din Piaţa Victoriei.

”Sunt conduşi de politicieni corupţi, dar de un timp încoace nu mai suportă în tăcere. Zeci de mii de oameni protestează în toată România. Cerinţa lor: Demisia!”. Aşa începe reportajul realizat de o echipă de jurnalişti a Das Erste, care îl numesc pe cel care este vinovat, în percepţia lor, de situaţia grea din ţară, scrie adevarul.ro.

”În centrul atenţiei stă el, Liviu Dragnea, preşedintele Parlamentului României. La el acasă, la ţară, este preocupat să-şi umple buzunarele”, spun jurnaliştii germani, citați de adevarul.ro.

Jurnaliştii Die Erste s-au deplasat în judeţul Teleorman şi au vizitat Insula Belina. Acolo au stat de vorbă cu Nicu Bursăşteanu, un bărbat de 56 de ani, fost pescar. De când a fost privatizată insula, nici el şi nici ceilalţi pescari nu mai au voie să pescuiască aici. ”Azi e în administrarea firmei Teldrum pentru 1.500 de euro. O afacere dubioasă, făcută posibilă de el, politicianul român Liviu Dragnea”, comentează jurnaliștii germani, citați de adevarul.ro.

Sursa – click.ro

loading...
  1. Dan spune

    EADS si MICROSOFT sunt cumva cu capital românesc?
    Astea-s firme corupătoare de anvergură!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.