A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Prodecanul Facultății de Teologie: Dacă un viol se soldează cu o sarcină, poate i-a plăcut / Sexul cu prezervativ este masturbare

0 123

 

Un preot invitat la Radio Trinitas, care aparține Patriarhiei, a spus că dacă o femeie rămâne însărcinată după un viol este posibil să-i fi plăcut, potrivit paginademedia.ro, citată de hotnews.ro.

Vasile Răducă, prodecan al Facultății de Teologie din București, a mai spus în respectiva emisiune și că sexul cu prezervativ este „masturbare” și i-a mai transmis unei ascultătoare să se roage la Dumnezeu ca fiica ei să termine relația pe care o are cu un musulman.

CNA a sancționat postul cu somație, iar Patriarhia s-a delimitat ferm de afirmațiile făcute de Răucă, adăugând că acesta nu va mai fi invitat la postul de radio.

În ce privește lipsa de reacție a moderatorului emisiunii, purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu a oferit ca posibilă explicație faptul că este masterand al preotului, „deși asta nu îl scuză”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More