Protest suspect în Piaţa Victoriei. Coronavirusul nu există! Conspirația mondială…

Circa 200 de persoane fără măști au sfidat regulile sanitare la un protest promovat de personaje apreciate de Sputnik. Protestul, după modelul din Bulgaria, unde organizator a fost un partid pro-rus, a sfidat toate regulile de protecție cerute de medici.

Ora 21.00. Protestul s-a încheiat după mai bine de de trei ore. Câțiva dintre protestatari s-au manifestat zgomotos, chiar violent, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Ora 18.43: Părinți fără mască cu copii la miting

Distribuie prietenilor

Ora 18.34: Printre participanți se numără și dacopați care poartă steaguri cu mesajul ”Dacii liberi”

Ora 18.32: Șeful jandarmeriei București: Suntem în situația de a le explica oamenilor că sănătatea lor e mai importantă pentru noi decât pentru ei. Acești oameni își riscă sănătatea (Digi 24)

Ora 18.26: Protestarii folosesc simboluri naționale la protest

Ora 18.25: Bogdan Stanoevici, fost șef al Circului București și fost candidat la prezidențiale, e și el la miting, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari

Ora 18.20: În Piața Victoriei au fost aduși și copii, care nici ei nu poartă măști. Participanții se îmbrățișează, se pupă – toate gesturi nerecomandate în plină pandemie

Ora 18.17: La protest a venit și fostul europarlamentar Adrian Severin. După ce a fost condamnat la închisoare pentru corupție, Severin a promovat constant relații strânse cu Rusia.

Ora 18.12: Reprezentantul Jandarmeriei a declarat la Digi că poartă discuții cu protestatarii și deocamdată exclude sancțiuni.

Mulți dintre participanți sunt îmbrăcați în straie populare și promovează mesaje conspiraționiste. Majoritatea participanților la miting nu poartă măști de protecție.

Se cere demisia liderilor politici.Coronavisul e o invenție mondială.

Organizatorul protestului este un cont nou de Facebook, creat în 6 mai, al unei mișcări numite Frontul Civic Unit. Pe pagina de Facebook nu există nici un detaliu legat de membrii mișcării, dar ritmul postărilor este susținut, iar direcția principală este dată de linia anti-occidentală și contestarea existenței coronavirusului. În plus, așa-zisul Front demască permanent presupusa ”dictatură” din România.
Mai mult pe g4media.ro