Puterea spirituală a fiecărei zodii

 

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

Berbec
În mitologia romană, planeta care te guvernează, Marte, este zeul războiului şi al luptei. Eşti primul semn de foc din zodiac. Focul tău este pur, deoarece este prima scânteie de lumină. Este acel foc care îţi luminează calea, te inspiră şi îţi dă curaj oriunde te duci. Eşti îndrăzneaţă şi hotărâtă, plină de entuziasm şi zel. Puterea ta nu are asemănare.

Taur
Ai moştenit farmecele zeiţei tale şi abundenţa de pe planeta ta dominantă, Venus.Vei experimenta viaţa prin cele cinci simţuri, ceea ce, la rândul său, creează o senzualitate înnăscută cu privire la stilul tău de viaţă şi comportament. Sezonul zodiei tale este momentul din an în care primăvara îşi intră în drepturi, iar lumea se poate răsfăţa cu deliciile pământului. Frumuseţea face parte din natura ta.

Gemeni
Planeta care te guvernează, Mercur, a fost singura care putea călători în şi din infern. Mercur i-a însoţit pe zei şi pe muritori în infern, călătorind prin colţurile întunecate ale psihicului şi înapoi pe pământ. Mintea ta este foarte flexibilă, ieşită din comun.

Rac
Eşti un copil al Lunii mereu în schimbare. Eşti foarte intuitivă şi binecuvântată veşnic de îngerii şi strămoşii tăi. Prin urmare, există o serie de daruri pe care le-ai primit la naştere. Empatia ta se activează atunci când cei dragi suferă şi, ca un adevărat mistic, ştii exact ce trebuie să faci şi ce au nevoie. Intuiţia ta este excepţională.

Leu
Soarele este planeta care te guvernează, iar energia ta vibrantă este echivalentă cu razele sale calde şi însorite. Eşti generoasă, iubitoare şi râsul tău este molipsitor. Autenticitatea ta este cea mai mare putere a ta, iar lumea pur şi simplu nu te poate egala. Dansul, cântatul, iubirea şi râsul sunt pasiunile tale. Inima ta este ca un diamant.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.