Șapte ani de când Angela Similea refuză orice invitaţie de a apărea pe scenă. Iată motivele!

Angela Similea, diva muzicii din Epoca de Aur, are o carieră frumoasă în spate, cu sute de melodii lansate, multe din ele fiind şi azi pe buzele tuturor precum: ”Casa mea”, ”Nu-mi lua iubirea”, ”Dacă n-ai fi existat” sau ”Să mori de dragoste rănită”. Anul acesta se fac 7 ani de când artista a pus capăt carierei sale.

Angela Similea (72 ani) denumită de ani de zile şi doamna muzicii uşoare româneşti, s-a retras din lumina reflectoarelor la scurt timp după moartea soţului ei, Victor Surdu. A lansat sute de melodii, iar acestea au ajuns cu uşurinţă la sufletul publicului iubitor de muzică. Iată că anul acesta se fac 7 ani de când Angela Similea s-a hotărât să spună “adio” scenei.

Decizia ei i-a întristat pe toţi admiratorii săi, însă acest lucru a venit după o serie de evenimente dureroase, decesul unor persoane dragi, dar şi din cauză că radiourile nu o mai difuzează. Interpreta a fost dintotdeauna o prezenţă discretă, iar în ultimii ani s-a retras inclusiv din activitatea publică, în special din cea muzicală. Toţi cei din jur au sperat ca artista să se răzgândească şi au crezut că, la un moment dat, va reveni. Dar iată că Angela Similea a refuzat să apară, inclusiv pe scena Cerbului de Aur, unde, în anul 1970, a obţinut Trofeul Cerbul de argint cu melodia ”Trurli”. Aceasta a motivat organizatorilor că ar fi plecată peste hotare, la fiul ei, Sorin Hilgen, stabilit de ani buni în SUA, însă apropiaţii spun că îşi doreşte să stea în continuare departe de scena care a făcut-o atât de cunoscută. În plus, abia în martie şi-a făcut apariţia la un eveniment în public, după ani de absenţă, la lansarea cărţii lui Titus Munteanu, scrisă de Tavi Ursulescu.

Potrivit click.ro, decizia Angelei de a se retrage din muzică a venit după o perioadă foarte grea din viaţa ei. Mai întâi i-a murit mama, în toamna anului 2010, apoi, în aprilie 2011, l-a pierdut pe soţul ei, Victor Surdu, în urma unei boli necruţătoare. Apoi, ce a urmat a fost şi mai greu de dus: datoriile la bancă, în urma unui credit de 698.000 de euro, au copleşit-o, aşa că artista a pierdut mai multe proprietăţi.

În septembrie 2014, ea şi-a scos la vânzare conacul cu 16 camere din satul Mataraua, comuna Belciugatele, însă nu a reuşit să-l vândă chiar dacă a lăsat 100.000 de euro din preţul iniţial, de 750.000 de euro. Apariţiile artistei s-au rărit din ce în ce mai mult, iar până în martie anul acesta n-a mai fost văzută nicăieri, timp de 3 ani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.