AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Soția lui Kanye West riscă să ajungă în închisoare după ce a apărut aproape dezbrăcată în Paris

Bianca Censori, soția lui Kanye West, riscă să ajungă în închisoare după ce a purtat doar o pereche de colanți transparenți în timpul unei ieșiri pe străzile din Paris.bianca 1

Ea fost surprinsă de paparazzi în timp ce facea cumpărături în orașul iubirii într-o ținună indecentă, scrie The Independent, potrivit stirileprotv.ro.

În Franța, conform codului penal, este ilegal să expui „părți intime ale corpului la vedere într-un spațiu accesibil publicului”. Acest lucru se pedepsește cu un an de închisoare și o amendă de 15.000 de euro.

De când s-a căsătorit cu Kanye West, Bianca Censori a devenit cunoscută pentru alegerile sale vestimentare riscante, iar nu demult  a apărut aproape goală la Săptămâna Modei de la Milano.

Legile din Italia sunt similare cu cele din Franța, întrucât Bianca poate primi o amendă de 10.000 de euro sau poate face închisoare.

Curtea Constituțională italiană precizează că o persoană care își expune părți intime ale corpului în apropierea unui loc frecventat de copii ar putea fi pasibilă de o pedeapsă cu închisoarea de la patru luni la patru ani.

Se știe că Kanye West este interesat de modul în care se îmbracă partenerele sale, de aceea au apărut în presă tot felul de speculații cum că el o controlează pe actuala soție și că o obligă să se îmbrace sumar.

Kim Kardashian a vorbit anterior despre influența rapperului asupra stilului ei, în timp ce fosta soție a lui West, Julia Fox, a făcut o serie de acuzații potrivit cărora West a încercat să controleze ceea ce purta.

Foto – Profimedia / Instagram

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!