Ștefan Mandachi, cel cu ” metrul de autostradă”, vrea să-i angajeze pe cei doi din Sri Lanka. ”Postez poze cu ei și cu mine”

Ștefan Mandachi, întreprinzător român, celebru pentru metrul de autostradă cu care dă cu tifla politienilor,  incapabili să facă o autostradă, vrea să rezolve și tărăboiul rasist făcut de cei din Ditrău, cetățeni care nu suportă străini în comuna lor, având în fruntea mișcării xenofobe chiar preotul catolic din localitatea majoritar secuiască.

„Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!”, scrie pe Facebook, Mandachi.tefan mandachi 1

Cei doi brutari din Sri Lanka au fost angajați la o mare fabrică de pâine din Harghita, ”pentru o pâine mai bună decât în țara lor”. Din păcate în Ditrău, localitate cu 5500 locuitori, venirea ”străinilor” le pune în pericol viața, cultura, soțiile care vor fi violate de venetici. Ca atare au avut loc manifestații și întruniri publice, iar persoanele care i-au găzduit pe cei doi au fost amenințate.

Distribuie prietenilor

Mădălina Stoica, AMPress