Tren de marfă prăbușit pe linia București-Craiova-Timișoara, de pe un viaduct peste care rulau și trenuri de persoane

0 68

 

Un accident care indică lipsa iresponsabilă de întreținere a căilor ferate a avut loc duminică lângă Craiova, la Cârcea, pe linia principală București-Timișoara. Șapte vagoane ale unui tren de marfă, din 23, au căzut în râpă, la 20 de metri sub nivelul terasamentului, după ce podul peste care apucaseră să treacă locomotiva și un vagon s-a rupt. De notat că pe acest pod rulau și trenurile de pasageri, iar accidentul se putea petrece oricând, fiindcă liniile ferate, conform unui lucrător din CFR, ”sunt complet abandonate”.
În vagoanele cisternă se află o substanță înrudită cu motorina. Nu sunt victime umane, iar pe pârâul Fântânița se scurge lichidul din vagoanele căzute. Se încearcă devierea circulației de pe acestă arteră principală pe unele secundare. Prefectul de Dolj nu poate da deocamdată informații despre cum și în cât timp se poate remedia acestă situație. Accidentul s-a petrecut la orele 8,00.
C. Zamfir, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.