Un copil de 9 ani și-a ucis bunica, înjunghiind-o de mai multe ori

O crimă incredibilă s-a petrecut marți în București. Un băiat de 9 ani și-a ucis bunica, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori. Totul ar fi pornit de la o ceartă între nepot și femeia de 70 de ani.
Doi frați, unul de 7 și celălalt de 9 ani, erau acasă cu bunica lor. Femeia a intrat în conflict cu nepotul cel mare, l-a certat, iar într-un moment de furie, acesta ar fi înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. Celălalt nepot s-a speriat și a sunat la 112. Polițiști și medici au venit la fața locului, au încercat să o resusciteze pe femeie, însă n-au reușit.
Vecinii spun că băiatul de 9 ani avea mari probleme de comportament și era agresiv de fiecare dată când ieșea la joacă.
Polițiștii de la Omoruri și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București anchetează acum crima și caută explicații pentru presupusul gest al băiatului de 9 ani. Potrivit legii, copilul nu poate fi tras la răspundere, pe motiv că nu are discernământ. Există însă și excepții. Cei doi frați au fost preluați de specialiștii de la Protecția Copilului și duși la audieri la Poliția Capitalei. Băiatul acuzat de crimă poate fi audiat însă doar în prezența unui psiholog și a părinților.

C. Zamfir, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.