Ușa care duce spre fericire! Alege una dintre ele și află cum te definește

 

Priveste cu atentie usile din imagine! Uita-te la forma, culoare si oricare alt detaliu care iti atrage atentia. Alege și află ce spune despre tine!

Deschiderea usii Albastre
Esti mai degraba o persoana care ofera decat sa ceara. Esti considerat salvatorul celorlalti. Succesul tau depinde de relatiile pe care pe ai cu prietenii. In general, ai foarte putini prieteni, decat sa-ti deschizi inima in fata tuturor si sa fii ranit.
Alegerea acestei usi inseamna ca esti loial, onest si de incredere. Preferi sa faci lucrurile in liniste si sa faci pace decat sa lupti. In exterior pari un dur, insa in adancul sufletului esti o persoana iubitoare care tanjeste dupa fericire si dragostea adevarata. Odata ce gasesti ceea ce cauti, te simti linistit.

Distribuie prietenilor

Deschiderea usii Violet
Inseamna ca puterea si gloria sunt lucrurile pe care le doresti cel mai mult in viata. Esti o persoana care se poate controla bine, determinata, plina de vointa, libera care nu se lasa vreodata dominat de vreo pofta. Tocmai de aceea, ceilalti sunt intimidati de tine. Totusi, esti un om bun care merita adevarata dragoste si devotiune. In ceea ce priveste viata amoroase esti: misterios, puternic, seducator…
Indiferent de cat de dificila este o situatie, trebuie sa te opresti pentru o secunda si sa gasesti curajul de a merge mai departe. Odata ce ai gasit acest curaj, vei fi linistit.

Deschiderea usii Rosii
Esti energic, animat, o persoana populara. Oamenii sunt atrasi de inteligenta, energia, pozitivitatea si personalitatea ta incantatoare. Esti competitiv si iti place sa fii respectat si recompensat pentru un lucru bine facut. In ciuda agresivitatii naturale, esti un om cu picioarele pe pamant, plin de intelegere.
Cand este vorba despre relatiile cu prietenii si membrii familiei esti incurajator, plin de caldura si pozitivitate. Esti un amant peste medie. Pana la urma rosul este culoarea pasiunii, a puterii si a energiei.

Continuarea aici