A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Violeta Alexandru a început curăţenia de personal bugetar. Gata cu liftiera pentru ministru

0 613

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook, enervată de fasoanele predecesorilor,  că din   anul 2019 s-a terminat cu liftiera pentru ministru.

”“Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019. Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a scris ministrul Muncii pe Facebook.

Violeta Alexandru a primit aplauze pentru inițiativa de a obliga casele de pensii să dărâme zidurile cu o fantă îngustă, un gemuleț, la care pensionarul stă în picioare aplecat, iar funcționarul pe scaun. Gata, la masă, cu hârtiile în față și funcționarul și pensionarul care a venit cu o nelămurire, cu un dosar. Ești la dispoziția cetățeanului? Arunci, fii!

Mădălina Stoica, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More