Violeta Alexandru, legitimată la intrarea în sediul DGASPC Cluj: „Je suis paznic”

 

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a fost împiedicată de un paznic să intre în sediul Direcției de Protecție a Copilului Cluj.

Directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, a declarat, marți, corespondentului Mediafax că accesul în curtea instituției este reglementat de proceduri, pe care paznicul le-a respectat.

Distribuie prietenilor

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marți, la sediul DGASPC Cluj, cu o mașină a Prefecturii și a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul mașinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o. Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgență a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce șoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanții au coborât din mașină, astfel că le-a permis accesul”, a spus Tămaș.

Acesta a subliniat că Violeta Alexandru a stat de vorbă 10 minute cu un șef de serviciu și cu unul dintre directori.

„D-na ministru nu a spus care a fost scopul vizitei”, a subliniat Daniel Tămaș.

Șeful DGASPC Cluj l-a felicitat pe paznic pentru atitudine și pentru faptul că a respectat procedura de acces și nu s-a lăsat
intimidat de vizita ministrului Muncii.

„Je suis paznic”, a spus Tămaș.

Sursa – cotidianul.ro