Zisul Fane, care trebăluia prin curtea lui Dincă, reținut pentru viol asupra fetelor răpite de asasin

Fane, „argatul lui Dincă”, a fost reținut pentru violarea Luizei Melencu, informează Jurnalul.ro
DIICOT l-a reținut pe Ștefan Risipiceanu (46 de ani) – unul dintre oamenii pe care Gheorghe Dincă îi folosea la munci în curtea casei groazei – pentru că a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra răpită în luna aprilie a acestui an și despre care nu se mai știe absolut nimic.

Ștefan Risipiceanu este una și aceeași persoană cu celebrul „Fane”, vecin al lui Gheorghe Dincă, despre care fiica presupusului autor al crimelor de la Caracal a povestit că l-a văzut ieșind din curtea casei tatălui său în dimineața zilei în care a fost răpită Alexandra Măceșanu. Risipiceanu a intrat în atenția DIICOT încă din luna august, după ce profilul său genetic a fost identificat în camera în care victimele lui Dincă au fost ținute.

Conform procurorului-șef interimar Georgiana Hosu, în data de 14 aprilie, după ce Dincă a răpit-o pe Luiza, a fost surprins de vecinul său și, în schimbul tăcerii, cu acordul acestuia, a întreținut raporturi sexuale neconsimțite cu victima. Ambii agresori au participat la acțiunile de viol, conform anchetatorilor. Risipiceanu este un individ fără ocupație, fără studii, fără un domiciliu stabil și cunoscut ca fiind consumator de alcool.

Mai mult pe Jurnalul.ro