Zodiile care bârfesc cel mai mult

 

Cu siguranță ai întâlnit măcar o dată în viață acea persoană care știe totul despre toți și nu poate să țină nici măcar un secret. Ei bine, bârfitoarea grupului, cum mai e numită, s-ar putea să fie o nativă din următoarele semne zodiacale!

Gemeni
Tinzi să promiți că nu vei spune niciodată nimic, însă în secunda următoare deja te gândești cu cine ar trebui să împarți vestea. Știi să câștigi încrederea unei persoane, ca mai apoi să o trădezi cu nonșalanță. Cu toate astea, rar ești descoperită ca fiind vinovată, căci știi să duci vorba dintr-o parte în alta, astfel încât să i se piardă urmele.
Balanță
Deși ești cunoscută pentru spiritul tău justițiar și echilibrul de care dai dovadă întotdeauna, nu te poți abține din a bârfi când găsești momentul potrivit. Deși pari drăguță și că nu ai face rău nimănui, ești o persoană destul de bârfitoare, mereu interesată de grija altuia. Nu îți pasă dacă faci acest lucru public, ba chiar consideri că e mai bine să știe o lume întreagă tot ce ai tu de spus despre X și Y. Te consideri un arbitru sau un mediator, a cărui datorie este să asculte fiecare variantă în parte înainte de a judeca.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.