Ștefania Mădălina Radu, Italia: ”Dăncilă nu e schimbarea. Dăncilă e tot PSD, adică hoția care a făcut țara mea de nelocuit”

”Am fost sunată din țară să votez Dăncilă, fiindcă ea e schimbarea. Nu știu cine avea numărul meu de telefon. Era un bărbat cu un nume care nu-mi  spune nimic. Votează cu… a spus cu voce care se dorea blândă.

Trăiesc în Italia și muncesc aici de 12 ani. Am în țară frate, soră și părinți. Mi-e dor să mă întorc. Mi-e dor să mă întorc în țara din care am plecat cu durere. Era condusă de PSD. Acum e condusă  tot de PSD, orinde ai merge. Dăncilă nu e schimbarea. Dăncilă e tot PSD, adică hoția care a făcut țara mea de nelocuit.

Voi vota, la 12 km de locul unde muncesc, în Lucca, prima dată aproape, cu candidatul care nu e al PSD. Așa votăm toți românii care trăim în această zonă și suntem mulți.

Distribuie prietenilor

Doamna respectivă nu e schimbarea, doar pentru că e femeie, ci confirmarea a ceea ce ne-a alungat din România. Vă doresc succes celor care iubiți, ca și noi, țara în care ne-am născut”.