Secretele unei cafele de vis. Cum o fierbi e foarte important 6 luni în urmă Fierbeți corect cafeaua – Iată câteva secreteÎntrucât prepararea cafelei la ibric este o adevărată artă,…
ÎNVAȚĂ SĂ FACI ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ. E MAI SĂNĂTOASĂ! 7 luni în urmăE vremea ei, a înghețatei. Dacă te-ai săturat de înghețata din comerț, poți foarte simplu să îți faci tu…
De sezon: Dulceaţă de vișine 7 luni în urmă Dulceața de vișine, excepțională pentru clătite și papanași, merită câteva ore din timpul dumneavoastră. Se prepară…
Socata, ca la mama ei! Vezi o rețetă complexă, cu beneficii excepționale 8 luni în urmăFlorile parfumate ale socului sunt sursa uneia dintre cele mai îndrăgite băuturi, socata. Puțini știu,…
Cum faci minunatul orez cu lapte (sau păsat din mălai) care se împarte pe frunze de nuc la Moșii de vară 8 luni în urmă Tradițiile culinare care vin din copilărie te marcheză adult și chiar dacă-s simple în esența lor, capătă în timp…
11 alimente care nu expiră niciodată 8 luni în urmăTermenul de ”expirare” este extrem de derutant. Unele alimente au înscrisă data producerii, altele termenul…
Cum se păstrează drojdia proaspătă mai mult timp 9 luni în urmă Magazinele abundă azi de pachete mari de drojdie, de câte 500 de grame. Faci câțiva cozonaci, mai faci și o…
STUFAT DE MIEL 9 luni în urmă Stufatul de miel, un preparat excepțional de sezon, care nu necesită mult timp pentru gătire. Iată cât de simplu se…
PÂINE DE CASĂ, REȚETĂ LA ÎNDEMÂNA ORICUI 10 luni în urmă Pâinea de casă nu se compară cu nicio pâine de la magazin. O rețetă ieftină, simplă și delicioasă, din ingrediente…
Cum faci cele mai bune urzici de post 10 luni în urmăÎn această perioadă de post îţi propunem să încerci reţeta de urzici.Ingrediente: - 300 de grame de…