Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrotesc tot anul!

Efectele rugaciunii Tatal Nostru in viziunea lui Edgar Cayce 1

Miercuri, 30 Noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei, ocrotitorul spiritual al României. Potrivit tradiției, este singurul apostol care a ajuns pe teritoriul țării noastre în Dobrogea, unde a întemeiat primele comunități creștine.

Există o rugăciune puternică pe care ar trebui s-o rostitm pe 30 Noiembrie. Despre ea se spune că ne ocrotește de rele tot anul, potrivit Antena 3.

Rugăciune către Sfântul Andrei
„În numele Tatălui, și Fiului, și Sfântului Duh, Domnului să ne rugăm
Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.
Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Amin.„

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri