11 tineri, prinşi cu droguri, în Mamaia şi Vama Veche

De luni până marţi, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia şi Vama Veche au surprins 11 persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care îşi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).
La vederea jandarmilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar.
Potrivit Mediafax, asupra tinerilor jandarmii au găsit un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă, două grindere metalice, un cântar şi mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.