Turcan, despre „ ridicolul în care a ajuns PSD” și faptul că Grindeanu aduce partidul într-un „moment istoric”

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, vorbește despre „ ridicolul în care a ajuns PSD” și faptul că premierul  Grindeanu aduce partidul într-un „moment istoric”, acela de a iniția o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern.

„Refuzul premierului Grindeanu de a demisiona la ordinul lui Dragnea, deocamdată neoficial, nu face decât să pună în evidență ridicolul în care a ajuns PSD.
După o jumătate de an în care reprezentanții PSD au intoxicat opinia publică cu ideea că actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiîntâlnit, astăzi, PSD nu reușește să producă un argument rațional și coerent pentru care dorește demisia Guvernului.
Practic, Grindeanu reușește să aducă PSD într-un moment istoric, unic pentru ridicol în întreaga perioadă post-decembristă, adică acela de a iniția o moțiune de cenzură pentru demiterea propriului guvern.
În mod normal, Guvernul Grindeanu trebuia să-și depună mandatul încă de la momentul OUG 13.
În prezent, însă, nu este vorba despre altceva decât de iresponsabilitatea unui război fratricid în interiorul PSD alimentat de ambițiile lui Dragnea, care arată de fapt dezinteresul pentru actul de guvernare și preocuparea obsesivă de a folosi puterea în interes personal și de grup.
Dar, presupunând că premierul Grindeanu ar fi schimbat de PSD, și va reuși să propună pe altcineva în loc: care e garanția că nu vor ajunge în același punct, după încă 6 luni de zile, și că oamenii aceștia se vor preocupa de ceea ce trebuie în virtutea votului primit?”, a scris Raluca Turcan, miercuri, pe pagina sa de facebook.

Aurelia Apostol, AMPress