• Home
  • Spiritualitate
  • Ești femeie și ar trebui să iei aminte: Patru obiceiuri care te fac să rămâi săracă și singură

Ești femeie și ar trebui să iei aminte: Patru obiceiuri care te fac să rămâi săracă și singură

singura unu 1

Femeile, spre deosebire de bărbați, au o viață interioară mai vulnerabilă, sunt capabile de prietenii care le pot aduce nu bucurie, ci dezastru.

Daca observi ca petreci mai mult timp cu problemele altora, decat pe cont propriu, atunci este timpul sa te opresti si sa te gandesti putin.

Iata patru dintre obiceiurile tale, din cauza carora esti singura și săracă:

1. Nu poti spune ”NU”

Lista ta de sarcini are mai mult din sarcinile altora, decat din ale tale. Fiecare lucru mic iti pierde timpul pretios. Daca te-as intreaba ce au facut acesti oameni pentru tine, este posibil sa imbatranesti si sa nu gasesti raspunsul.

Ce trebuie sa faci: fa-ti din propriile sarcini o prioritate, iar ale celorlalte sa devina secundare.

2. Cauti aprobarea

Nu te simti increzatoare si, in mod constant, incerci sa obtii aprobarea de la persoanele a caror opinie este mai importanta pentru tine, decat propria ta opinie. Faci ceva pentru ca seful, colegii, prietenii si rudele sa te laude sau sa te sustina. Daca obtii aprobarea, consideri ca ai facut ceva “bun”. Daca nu ati primit raspunsul dorit, va simtiti ca si cum ati fi facut ceva neimportant sau “rau”.

Ce trebuie sa faci: trebuie sa intelegi ca faci totul bine si ca nu trebuie sa dovedesti asta nimanui.

3. Te plangi mereu

Este mai usor sa te plangi decat sa accepti, sa fii rabdatoare si linistita si sa fii o persoana buna, pentru a nu provoca un conflict. Cu toate acestea, aceasta este o iluzie: daca nu iti aperi opinia, nimeni nu va sti vreodata ce ai.

Ce trebuie sa faci: permite-ti sa pastrezi pentru tine ce este important si sa comunici doar ceea ce este urgent.

4. Te invinuiesti pentru altii

Adesea iti ceri scuze, daca nu poti indeplini cererea cuiva sau daca nu ghicesti gandurile altcuiva. Manie, resentimente, tristete, nemultumire – orice emotie negativa a altor oameni te sperie si te face sa te simti vinovata.

Ce trebuie facut: renunta la aceasta povara, tu nu poti controla totul, nu este responsabilitatea ta sa le rezolvi altora problemele.

Schimba aceste lucruri si totul va fi mult mai bine!

Sursa – Secretele.com

Parteneri