A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

ROMANIA – GERMANIA la EURO U21, orele 19:00 . Batem, nu batem? Batem!

0 1.196

Romania U21 poate învinge Germania! Diseara, de la 19:00, nationala de tineret se lupta cu Germania pentru calificarea in finala Campionatului European de Tineret U21.

Romania si Germania se intalnesc la Bologna. Nationala Romaniei s-a calificat fantastic, cu meciuri unul și unul, într-o grupă din care au mai facut parte Croatia (4-1), Anglia (4-2) si Franta (0-0). Germania a invins Danemarca si Serbia si a facut egal cu Austria.

Echipa de start probabilă  a Romaniei: Radu – Manea, Nedelcearu, Pascanu, Stefan – Baluta, Cicaldau – Man, Ianis Hagi, Ivan – Puscas

Echipa de start a Germaniei: Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Mittelstadt – Eggestein – Neuhaus, Dahoud, Oztunali – Waldschmidt, Amiri.

Batem, nu batem? Batem, zic românii care umplu în acestă seară stadionul italian  (25 000 de români!) și nu doar ei. Hai generație nouă a fotbalului românesc, fiindcă  poți!

AMPress

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More