A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

România A LUAT FOC. Peste 45 de grade Celsius. CANICULĂ UCIGAȘĂ!

0 1.263

Alertă de caniculă în toată România. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că marţi s-au înregistrat și se vor înregistra temperaturi de peste 39 de grade Celsius la umbră, în timp ce temperaturile resimțite de soare vor trece lejer peste 45 de grade Celsius. În paralel intră în vigoare, tot de marţi, o avertizare de cod galben de furtuni în 14 județe. Instabilitatea atmosferică va ține până joi.


APRECIAZA ARTICOLUL !

La ora 15, în multe zone din ţară, conform RTV.net se resimţeau temperaturi pentru 40 de grade Celsius în jumătatea de sud a României şi în vest. Cea mai mare temperatura resimţită era de 45 de grade Celsius la Brăila şi 44 la Băile Herculane. 43 de grade se înregistrau la Bucureşti, staţia de la Băneasa, la Pandeş şi Banloc, în Banat.

România a luat foc. Nu se  mai poate ieși din case, iar acolo unde nu există aer condițional, iar locuințele sunt expuse solar, temperaturile devin ucigașe. Doctorii spun să ne hidratăm, meteorologii să fim atenți.

AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More