• Home
  • Prima
  • Robert Negoiţă, despre candidatul pentru Cotroceni: „Şi Papa Francisc ar pierde alegerile dacă ar candida din partea PSD”

Robert Negoiţă, despre candidatul pentru Cotroceni: „Şi Papa Francisc ar pierde alegerile dacă ar candida din partea PSD”

negoita 1

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, suspendat pentru şase luni din PSD, spune că antipatia faţă de partid este atât de mare, încât poate să anuleze şansele oricui ar candida la alegerile prezidenţiale. Negoiţă susţine că, deşi a fost primit cu căldură de români, Papa Francisc ar pierde alegerile dacă ar candida din partea PSD

„La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, face ca popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”, a declarat Robert Negoiță, la Digi 24.

Întrebat dacă este mai fezabil un candidat unic PSD-ALDE-Pro România, primarul Sectorului 3 a replicat: „Eu nu sunt un om pesimist.

Am văzut anumite poziții. Nu am cum să nu îmi amintesc când am avut o discuție în interior și fusese condamnat Dragnea pe fond și a făcut o întâlnire de urgență și i-a chemat cu două ore mai devreme pe ceilalți ca să-i încălzească. Îi auzeam spunând „”noi mergem până la capă”. Și eu spuneam până unde e capătul? PSD va plăti grav faptul că a avut un presedinte care a fost ținut în funcție până a plecat cu cătușe”.

Negoiţă a reiterat ideea că ”PSD va plăti grav faptul că a avut un preşedinte care a fost ţinut în funcţie până a plecat cu cătuşe”.

Sursa RTV.net

Parteneri