A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Viitură devastatoare la Rucăr, femeie luată de ape din casă

0 407

O viitură devastatoare s-a produs vineri după-amiază în Argeş. Mai multe gospodării din localitatea Rucăr au fost inundate, 10 localnici au fost evacuaţi, iar o femeie a fost lovită de lemne groase şi a suferit fracturi la picioare.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş nu a putut ajunge la rănită din cauza aluviunilor care au blochat drumul. DN 73 este blocat la Rucăr din cauza resturilor vegetale de mari dimensiuni şi a noroiului gros.

Femeia a fost luată efectiv de aluviunile care au trecut prin pereți. Victima a suferit fracturi la picioare și a fost transportată la spital. Alte 10 persoane au fost evacuate.

Bilanțul pompierilor pare unul desprins din filmele de groază. „În comuna Rucăr, punct Valea Stăneşti, până acum, au fost identificate 8 case afectate (2 în proporție de 80%, 1 in proporție de 50%, 5 în proporție de 40%). Sunt și câteva autoturisme avariate. Aluviunile au circa un metru grosime”, declară Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.
Detalii pe Realitatea de Argeş

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More