• Home
  • Prima
  • Eurodeputata PNL Adina Vălean, soţia fostului lider al PNL Crin Antonescu, a fost aleasă…

Eurodeputata PNL Adina Vălean, soţia fostului lider al PNL Crin Antonescu, a fost aleasă…

valean 2

Eurodeputata PNL Adina Vălean, soţia fostului lider liberalilor Crin Antonescu,  a fost aleasă miercuri preşedintă a Comisiei pentru industrie, cercetare şi energie  a Parlamentului European , informează un comunicat de presă al biroului său.

„Am 10 ani de experienţă în Comisia pentru industrie, cercetare şi energie şi cred că politicile sale acoperă exact domeniile de oportunitate pentru dezvoltarea competitivităţii europene în general şi a României în particular. Astfel, în domeniul energiei, România îşi poate consolida rolul de jucător important pe piaţa regională şi europeană devenind un vector de securitate şi competitivitate în piaţa gazului.

Pentru cercetare avem ingineri, IT-işti performanţi nu numai acasă, ci şi pe plan internaţional. La fel, în telecomunicaţii pornim cu un capital uman extraordinar şi va trebui să ne găsim nişa în noile domenii precum Inteligenţa Artificială, noul Cloud european sau integrarea bazelor de date europene în domeniul cercetării şi sănătăţii”, scrie Adina Vălean în comunicatul remis presei.

D.Dumitru, AMPress

Parteneri