A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Marele campion Federer, către Simona Halep, înainte de finală: ‘Trebuie  să știi că meriți să fii aici’

0 1.392

Marele campion Roger Federer i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei Halep, înaintea finalei de sâmbătă contra Serenei Williams, elvețianul subliniind că românca trebuie să aibă o mentalitate de învingătoare și să se gândească că și-a câștigat dreptul de a juca ultima etapă a competiției, anunță MEDIAFAX.


APRECIAZA ARTICOLUL !

”Să încerce să câștige, a spus el la conferința de presă. Trebuie să ai o mentalitate de învingător, nu? Nu merge cu „Gata, sunt în finală” sau că „Joc împotriva Serenei, n-am nicio șansă” pentru că dacă gândești așa, vei pierde. Trebuie să ai mentalitate de învingător, să te gândești că meriți să fii aici, că ți-ai câștigat acest drept. Nu poți să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru. Adică sunt unii care o fac, dar aici nu este cazul. Trebuie să te bucuri de moment, dar asta mai mult după ce câștigi. Trebuie să fii concentrată la maximum, să nu fii depășită de eveniment. Oricum ea știe ce are de făcut (Simona n.r.) și asta e grozav”, a declarat Roger Federer, la conferință de presă după victoria contra lui Rafael Nadal.

După scorul general de 9-1 în favoarea afroamericancei, în întâlnirile directe, românca ar putea considera că e destul. Nu e, iar îndemnul lui Federer se adaugă sutelor de mesaje de încurajare care curg spre Simona Halep. ”Ai bătut-o o dată, o poți bate și a doua oară”, scrie Vlad Ciurea din Slobozia. ”Serena nu e invincibilă. E și ea o femeie sportivă, poate prinde un moment dificil, îi plânge copilul acasă și ratează la serviciu fiindcă orice mamă îți aude copilul plângând chiar și de la distanță”, scrie ploieșteanul Gabriel Ionescu .

L. Prahoveanu, AMPress

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More