• Home
  • Prima
  • PSD, adio Tăriceanu la prezidențiale!  Dăncilă și  Firea, război deschis pentru candidatură

PSD, adio Tăriceanu la prezidențiale!  Dăncilă și  Firea, război deschis pentru candidatură

dancila si firea 2

Şedință cu scântei. PSD a decis să meargă cu un candidat propriu la alegerile prezidențiale și să înceapă negocierile cu ALDE și Pro România pentru susținere. Tăriceanu este varianta exclusă. Dacă va candida, va candida susţinut de partidul lui, nu de PSD.

Cine va fi candidatul din interiorul PSD? Nu e clar cine va fi acesta, dar din schimburile tăioase de replici din ședința de azi, candidatura pare disputată de Viorica Dăncilă și Gabriela Firea, scrie Stiri.tvr.ro.
CEX-ul  a fost marcat de întoarcerea în prim plan a Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a revenit după mai multe intervenții chirurgicale, ca să ceară imperativ desemnarea rapidă a candidatului PSD la prezidențiale, sugerând că este îndreptățită să fie chiar ea în această poziție.

Nici Firea, nici apropiații săi nu ascund că și-ar dori o candidatură.

Din comenzile către institutele de sondare a șanselor pentru cel mai bun candidat din partea PSD, absentează Firea. Argumentul este că ea a spus că nu este interesată de Cotroceni, ci doar de obligațiile pe care le are pentru bucureșteni. În realitate, Dăncilă și-a ras un contracandidat periculos, iar Firea de fapt vrea să candideze, de aici scandalul de azi care poate fragmenta partidul, care și așa pare în derută.

D.Dumitru, AMPress

Parteneri