• Home
  • Prima
  • Dezvăluiri CUTREMURATOARE facute de o fosta angajata a criminalului in SERIE de la Caracal

Dezvăluiri CUTREMURATOARE facute de o fosta angajata a criminalului in SERIE de la Caracal

criminalul in serie 1

O fosta angajata a presupusului criminal in serie din Caracal, barbatul suspectat ca a rapit si ucis cel putin doua fete pe care le-a luat la ocazie, a povestit pentru Observator cum este in casa barbatului, dar si cum acesta i-a oferit bani pentru relatii intime. Viorica Stoian a explicat ca a lucrat ca bucatareasa timp de trei luni pentru Gheorghe Dinca, barbatul in casa caruia au fost descoperite hainele si alte lucruri ale celor doua fete disparute in Caracal, precum si resturi de cadavre.

‘Mi-a spus ca imi da o suma de bani sa ma culc cu el, iar cand am auzit am plecat acasa. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. In casa e mizerie. Fierbea la caini, avea caini multi. Sotul meu i-a facut un gard inalt. Are un gard de 3-4 metri, din boltari’, a declarat fost angajata a barbatului suspectat de crime in serie.

Femeia a explicat ca si ea, la randul ei, a fost luata la ocazie de barbat.
‘Da, lua oameni la ocazie. Pe mine m-a dus cu butelia, fara frica, fara nimic, fara sa stiu. Deci am luat butelia, m-am suit la el in masina si am mers sa incarc butelia’, a mai povestit Viorica Stoian. Fosta angajata a suspectului a explicat si ce au aflat vecinii despre ce s-a intamplat in casa groazei in care Alexandra si Mihaela Luiza si-ar fi gasit sfarsitul.

„Fata asta de aici care e de la Dobrosloveni (n.r. Alexandra Macesanu) e colega cu fata mea care e la ‘Mihai Viteazu’ si de dimineata auziram ca s-ar fi gasit topite, ce sa va spun asa am auzit si eu. Am auzit ca le-a luat, le-a pus formol la gura la ocazie, a adus-o acasa a legat-o de masa, ca-i placeau filmele de groaza lui. Asta am auzit si noi va dati seama, ce vorbeste toata lumea”, a fost declaratia socanta a vecinei lui Gheorghe Dinca.

Potrivit unor surse, anchetatorii ar fi gasit in casa suspectului haine si bijuterii ce apartin celor doua fete disparute, dar si alte bunuri. De asemenea, aceleasi surse arata ca oasele calcinate provin de la cel putin doua cadavre, dar nu mai mult de patru.

Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, cele doua fete disparute in Caracal dupa ce au fost luate la ocazie, au disparut in conditii similare, la diferenta de trei luni. In aprilie 2019, Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ asa cum era cunoscuta de prieteni, a disparut fara urma dupa ce a mers in Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Fata locuia in comuna Diosti, iar la intoarcere a luat o masina la ocazie. De atunci, nimeni nu a mai aflat nimic despre ea. In urma cu doua zile, pe 24 iulie 2019, Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, s-a urcat intr-o masina la ocazie, in Caracal, pentru a ajunge acasa de la liceu, la sfarsitul cursurilor.

Mai mult pe AllforRomania.ro

Parteneri