• Home
  • Prima
  • Câte ”De ce”-uri se adună în cazul crimei (crimelor monstruoase) de la Caracal?

Câte ”De ce”-uri se adună în cazul crimei (crimelor monstruoase) de la Caracal?

de ce 1

Cazul de la Caracal, monstruos în toate datele lui, ridică numeroase întrebări la care oficialii nu dau răspunsuri sau dau răspunsuri bâlbăite. „De ce?” – este întrebarea obsesivă care revine și revine, la infinit. Mediafax a selectat trei, cele mai importante întrebări. Mai sunt și altele, poate mai dureroase pe care le pot adăuga cititorii AMPress.

  1. De ce durează 19 ore ca poliția să ajungă la adresa de la care o fata de 15 ani, disperată, striga după ajutor, în condițiile în care aceasta a descris locuința în care era sechestrată?
  2. De ce procurorul de caz a așteptat un mandat de la judecător, iar apoi să vină ora 6 dimineața pentru a descinde la adresă
  3. De ce STS nu are nici acum aparatura necesară pentru a localiza apelurile la 112?
    De ce au trecut trei luni și anchetatorii nu au mișcat un deget în cazul unei alte fete, care, se pare că ar fi și ea victima suspectului?

Potrivit unor surse judiciare, suspectul nu și-a recunoscut faptele la audierile de la DIICOT.

Între timp scena politică se arată cutremurată de caz prin declarații care se întrec în măsuri și condamnări. Publicul va ieși diseară la București și Cluj formulând alte întrebări, din care statul român nu este scos din boxa acuzaților. Și alte localități anunță mitinguri împotriva celor care ne transformă copiii  ”în victime”.

Giorgiana Radu, AMPress

Parteneri