• Home
  • Prima
  •  „Casa Groazei“ din Caracal, plină cu fiare și multe, multe haine de femeie. Prins, el purta un pulovăr identic cu al Alexandrei

 „Casa Groazei“ din Caracal, plină cu fiare și multe, multe haine de femeie. Prins, el purta un pulovăr identic cu al Alexandrei

casa groazei 1

Casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei celor două fete  din Caracal, este la marginea oraşului, pe strada Craiovei şi este singura gospodărie din zonă care are un gard înalt de aproape patru metri. Gheorghe Dincă nu avea prieteni. Obişnuia, însă, scrie Adevărul.ro, să angajeze consăteni să-i gătească sau să-i cultive legume în grădină.

Cei care băteau palma cu Popicu, aşa cum era poreclit bărbatul, nu se întorceau în acea casă şi a doua oară. „Am trecut pe la Popicu. Băi, să nu vă duceţi. Acolo e casa groazei”, spuneau vecinii care îi treceau pragul.

Locuinţa are 7 camere, „pline cu fiare şi multe, multe haine de femeie, saci întregi cu haine de femeie. „Eu, când am intrat o singură dată la el, am ieşit aproape vomitând. Avea în fiecare cameră grâu pentru şobolani. În curte, un haos, o mizerie greu, greu de descris. Am refuzat să-i pun nişte răsaduri de roşii, i-am zis că văd dacă-mi fac timp şi n-am mai trecut pe acolo”, a povestit o vecină care a intrat în casa lui Dincă în urmă cu două luni.

Suspectul principal în cazul dispariţiilor de la Caracal a fost, pe vremuri, mecanic auto. Tot pe vremuri, la numărul 169, de pe strada Craiovei, oamenii ştiau că este un service auto. Apoi, bărbatul a plecat cu soţia şi cei 4 copii în Italia. „Când s-a întors acasă, s-a întors singur, acum ceva ani, nu mai ştiu exact câţi. Atunci a circulat printre noi, vecinii, un zvon că Popicu a fost obligat să se întoarcă acasă, că italienii i-au dat interdicţie pentru că fusese implicat în nişte cazuri cu trafic de persoane”, povesteşte o altă vecină, conform aceleiași surse.

Sacii cu haine de femeie, ca și hainele de femeie existente peste tot par a fi o obsesie. Prins de poliție, după 19 ore de căutări aiurea, Gheorghe Dincă apare cu un pulovăr pus pe umeri care este identic cu cel purtat de Alexandra. O analiză atentă arată că e chiar pulovărul ei. Doar un nebun putea să se arate cu un accesoriu vestimentar al victimei pe care tocmai o asasinase.

Cazul se complică și, așa cum am mai scris, dincolo de nebunia criminală a violatorului, în spatele său se află acea mafie care  recolta, nu doar  prin el, fete, pe care – sub drog – le trecea granița și le plasa în una din multele adrese de prostituție în care lucrătoarele nu au acte, nu știu unde se află și primesc doar, pe bandă rulantă, clienți.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri