Șeful Poliției Caracal, cât pe ce să ceară sancționarea postmortem a victimei: ”Fata ne-a dus în eroare”

Șeful Poliției Caracal, demis acum,  a povestit la România TV versiunea sa despre cazul Alexandra. Firește, în viziunea lui, mortul e de vină, fata ducând în eroare polițiștii:

”Prima dată ne-a sunat fata. După, am sunat la numărul acela și nu ne-a mai răspuns. Și peste cam vreo jumătate de oră a sunat ea, din nou și nu știu ce s-a făcut. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau nu, atunci a apucat fata să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini, da, ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Bine, nu asta contează. Eroarea era totală. Am căutat cu toată poliția elementele ca o casă să aibă un brad, un nuc și așa mai departe. Brazii erau doi mici, nici nu depășeau un gard. Erau în fața casei. În sfârșit…

Apelul a fost în jurul orei 12:00. Fata a fost surprinsă atunci, când a vorbit cu noi. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic.

Distribuie prietenilor

STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie.”

Este relatarea șefului poliției Caracal Nicolae Mirea, pentru România TV, azi dat afară din funcție, dar activând nestingherit mai departe în poliția română.

Vina exclusivă, pentru care victima ar trebui sancționată postmortem, îi revine în exclusivitate, fostul șef al polițiștilor din Caracal  coordonând fără cusur acțiunile și făcând tot ce trebuia în cazul respectiv!

AMPress