INCREDIBILUL de la  Caracal: Anchetatorii au avut mașina lui Gheorghe Dincă în dosarul Luizei încă din luna aprilie. Mașina reapare, dar…

Mașina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu în luna iulie a fost pe imaginile anchetatorilor care au verificat dispariția Luizei Melencu în luna aprilie, potrivit Antena 3, informația fiind prezentă într-un raport oficial privind operatiunile derulate in cazul Alexandrei.

Luiza Mihaela Melencu (18 ani) a dispărut pe 14 aprilie 2019, în Caracal. Alexandra Mihaela Măceșanu (15 ani) a fost răpită pe 24 iulie 2019, tot în Caracal. Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe amândouă, după care le-a ars cadavrele.

În raportul citat de Antena 3 se arată că procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT le-a spus procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, in noaptea dupa telefoanele Alexandrei la 112, ca a vazut masina lui Gheorghe Dinca si in cazul verificarilor pe care le-a facut in disparitia Luizei.

Distribuie prietenilor

Masina lui Dincă se repeta in inregistrarile video ale camerelor de pe strazi si procurorul a zis ca a vazut masina si in cazul Luizei: un autoturism gri, marca Renault, de tip break.

Antena 3 a transmis pe surse ca oficialii le-au spus ca masina nu ar fi putut sa fie identificata in cazul Luizei.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariția Alexandrei și a Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. scie Stiripesurse.ro.

Lentoarea acțiunilor, anchetarea cu încetinitorul, lipsa de intervenție când fata spune că agresorul a plecat la farmacie (putea fi capturat scurt), nescotocirea altor adrese frecventate de Dincă (se zică că ar mai avea apartamente), dezinteresul față de relațiile sale cu interlopi, traficanți de carne vie și chiar cu oficiali locali, poate din poliție și procuratură, sunt întrebări alarmante.

Aurelia Apostol, AMPress