Astăzi, în prezența asasinului, continuă cercetările la ”Casa Groazei”. Sunt, până acum, trei victime

Anchetatorii au reluat astăzi cercetările în casa criminalului din Caracal, în prezența lui Gheorghe Dincă.   Participă procurori DIICOT din Bucurețti, polițiști ai Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, ai Institutului Național de Criminalistică, precum și ofițeri ai Serviciului Criminalistic din Poliția Capitalei.

La cercetările de vineri, anchetatorii au găsit, conform Libertatea.ro, pe baza noilor indicii oferite de Gheorghe Dincă, noi fragmente osoase și probe biologice. Tot vineri, anchetatorii au găsit telefonul și cartela Alexandrei, într-un parc situat în apropierea casei lui Dincă. Vineri seară, IML a confirmat că oasele găsite în casa lui Dincă sunt, fără dubii, ale Alexandrei Măceșanu. Testele ADN îi dau dreptatea asasinului. Luni, coroborând cu noile probe recoltate și alte rezultate, publicul va primi un raport în detaliu.

Mulți cetățeni își exprimă îndoiala că Dincă putea arde la o sobă improvizată trupul fetei și asta într-un timp scurt, timp în care el umblă prin oraș, e văzut la Craiova și alte detalii care pun sub semnul îndoielii rezultatul IML. Este important de aflat, spun anchetatorii, că în curtea groazei au fost găsite și urme ale asasinării unei a treia fete.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat că va cere unor laboratoare internaționale confirmarea sau infirmarea rezultatului laboratorului de la București.

Aurelia Apostol, AMPress