SMS cumplit în telefonul criminalului. Cine beneficia de prospături în casa groazei?

Într-unul din telefoanele lui Gheorghe Dincă a fost găsit un SMS care lovește ca un trăsnet ancheta. Conținutul acestuia a fost prezentat de Andreea Sava la Antena3.

”Știm că fata este la tine. Eliberează fata!” este somația găsită în telefonul asasinului, violatorului și proxenetului Dincă.

”Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani” consideră Norica Nicolai, avocat și fost procuror.

Distribuie prietenilor

Avocatul Ingrid Mocanu a completat: ”Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități” a spus ea, în aceeași emisiune a respectivei televiziuni.

Ştim (cine este sub acest plural? n.r.) că fata este la tine,” este mesajul care indică legăturile lui Dincă, conexiuni care trebuie obligatoriu găsite și care cel mai sigur merg spre autoritățile care erau nevoite să caute. Adică, Gheorghe, pe asta las-o, dă-i drumul că nu mai avem cum să ne facem că nu vedem. Cine se alimenta cu prospătură în casa groazei?

C. Zamfir, AMPress