A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

SMS cumplit în telefonul criminalului. Cine beneficia de prospături în casa groazei?

2 14.204

Într-unul din telefoanele lui Gheorghe Dincă a fost găsit un SMS care lovește ca un trăsnet ancheta. Conținutul acestuia a fost prezentat de Andreea Sava la Antena3.

”Știm că fata este la tine. Eliberează fata!” este somația găsită în telefonul asasinului, violatorului și proxenetului Dincă.

”Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani” consideră Norica Nicolai, avocat și fost procuror.

Avocatul Ingrid Mocanu a completat: ”Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități” a spus ea, în aceeași emisiune a respectivei televiziuni.

Ştim (cine este sub acest plural? n.r.) că fata este la tine,” este mesajul care indică legăturile lui Dincă, conexiuni care trebuie obligatoriu găsite și care cel mai sigur merg spre autoritățile care erau nevoite să caute. Adică, Gheorghe, pe asta las-o, dă-i drumul că nu mai avem cum să ne facem că nu vedem. Cine se alimenta cu prospătură în casa groazei?

C. Zamfir, AMPress

2 Comentarii
  1. Panaita Oprea spune

    Nici-o clipa nu am ezitat sa cred ca este ucisa. Au declarat prin rezultatul ADN eronat pentru a inchide cazul cat mai repede posibil. Motivul se stie, sunt persoane din functii mari in stat implicate in retele de proxenitism si care sunt mana-n mana cu interlopii. E clar si culmea ca toti sunt psd-isti.

  2. petre baluta spune

    Firele duc f sus. Este posibil ca SRI sa fie implicat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More