A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Tăriceanu s-a aliat cu  Ponta pe Facebook, o jumătate de oră. Cei doi politicieni s-au răzgândit iute

0 70

Călin Popescu Tăriceanu nu mai face alianță cu Victor Ponta. Cei doi s-au aliat pe Facebook o jumătate de oră, după care  Tăriceanu şi-a corectat postarea de pe Facebook prin care anunţa că a hotărât cu Victor Ponta constituirea unui bloc politic parlamentar.

Mesajul a fost modificat după ce Victor Ponta a scris, la rândul său, că au fost doar discuţii, fără să se ia vreo decizie. După mesajul fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu a înlocuit expresia „am hotărât o viitoare colaborare” cu „am discutat o viitoare colaborare”.

Călin Popescu Tăriceanu a fost uns președinte al Senatului de Victor Ponta, după o vizită cu pălăria în mână la Palatul Victoria, considerată umilitoare de liberali. Tăriceanu caută, conform propriilor declarații, susținere pentru candidatura la Cotroceni, refuzată de PSD. Ponta își joacă procentul bun obținut la Europarlamentare.

C.Zamfir, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More