Luiza poate fi în viață, exploatată sexual în străinătate. Declarație explozivă

Luiza trăiește.Este ceea  ce sugerează Tonel Pop, unul din avocații fetei dispărute. El a declarat la Sinteza Zilei că are o serie de date și de informații în acest sens, dar nu pot fi făcute publice deoarece ar influența ancheta.

„Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă”, a afirmat Tonel Pop.

„Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a declarat Tonel Pop la Antena 3.

Distribuie prietenilor

Fata, de 18 ani a dispărut în aprilie, iar Dincă afirmă că a incinerat-o, dând însă declarații care se contrazic. În căutarea ei a dus anchetatorii la Olt și la Dunăre, iar probele din pădure nu au dus până acum la un rezultat concludent. Este așteptat ADN-ul care ar putea fi al altei victime. Supoziția avocatului ”care are date dar nu le spune” intră în contradicție și cu o altă declarație a lui în care afirmă că dacă urme ale cadavrului Luizei vor fi găsite, ancheta se încheie și peste dosare se va așterne iar praful.

Mădălina Stoica, AMPress