Criminalistul în rezervă Andrei Banu, despre ce a făcut asasinul cu Alexandra: ”Au fost acţiuni combinate de dezmembrări, de depesaj şi de ardere”

Colonel (r) Andrei Banu, fost şef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, a vorbit, în cadrului unui interviu acordat DC News, despre cazul Caracal, fiind convins că Alexandra a fost ucisă, dezmembrată, arsă.banu 2

– În ceea ce priveşte ce a făcut Dincă după ce Alexandra a murit, îmi menţin punctul de vedere că au fost acţiuni combinate de dezmembrări, de depesaj şi de ardere. Succesiunea lor urmează să fie stabilită de medicul legist. 

– Gheorghe Dincă a acţionat singur sau e parte a unei reţele?

– După mine, Dincă a acţionat singur. Traficul de persoane nu are nicio legătură. DIICOT a început urmărirea penală in rem şi pe trafic de persoane, ceea ce este foarte bine. Însă cazurile de dispariţii din zonă trebuie selectate, trebuie extrase cele cu suspiciune de omor, fiind excluse cele în care fetele au fost traficate sau se află în reţele de prostituţie sau pe cele care au plecat voluntar. Trebuie analizate cazurile celor care nu au dat nici cel mai mic semn de viaţă de ani de zile, a mai spus criminalistul pensionar, revoltat de multe erori făcute de colegii lui mai tineri.

Cirește mai mult pe DCNews.ro