A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ofiţerul Preda și-a pus piciorul în ghips auzind că numărul unui polițist a fost găsit în telefonul lui Dincă!

0 2.338

 

Polițistul Preda și-a pus piciorul în ghips în ziua în care Libertatea a scris că numărul unui polițist a fost găsit în telefonul lui Dincă! Marius Preda a ajuns la spitalul din Craiova, pentru că „mi-am fracturat piciorul într-un accident casnic”.

Polițistul Marius Preda n-a mai venit astăzi la lucru la Inspectoratului din Caracal. Asta se întâmplă imediat după ce Libertatea a publicat informația potrivit căreia numărul de telefon al unuia dintre ofițerii din poliția Caracal apare în agenda telefonică a lui Gheorghe Dincă. Ziarul nu i-a dat numele, după cum nu a dat numele celor doi polițiști despre care o martoră, o fată dintre victimele rețelei de trafic de minore din 2012, a povestit redacției. În 2012, o bandă a fost prinsă de DIICOT că sechestra, abuza și obliga 16 minore să se culce cu bărbați pe care-i procurau capii rețelei. Procesul a durat până în 2017, și în urma lui doar doi dintre traficanți au fost condamnați la închisoare cu executare. Pentru că nu au fost protejate de autorități și traficanții le-au amenințat, din 16 fete numai două au rămas parte civilă.

Mai mult pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More