• Home
  • Prima
  • Dan Barna și-a depus candidatura pentru prezidențiale: Nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii

Dan Barna și-a depus candidatura pentru prezidențiale: Nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii

barna si ciolos 1

Reprezentantul USR-PLUS Dan Barna și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale. Liderul USR a declarat că a strâns aproape 400.000 de semnături.
„Depunem astăzi aproape 400.000 de semnături. România are nevoie de o schimbare. Primul pas au fost europarlamentarele, urmează prezidențialele, parlamentarele și localele. Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să acceptăm puțin de la clasă politică. Românii pot și merită să fie fericiți aici în România. În acest moment nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii așa cum ne-am obișnuit în 30 de ani. Este nevoie de alegeri anticipate. (…) Nu ne mai putem baza pe vechea clasă politică. Eu fac parte dintr-o generație care vrea, poate și va face reformarea României. Avem o guvernare care nu mai are niciun pic de încredere. Schimbarea trebuie să o facem astăzi, acum”, a spus Barna.

Dan Barna a venit la Biroul Electoral Central însoțit de Dacian Cioloș și mai mulți membri ai alianței USR-PLUS.

„(…) Avem aici semnăturile care o să îl ducă pe Dan Barna spre Cotroceni. Astăzi depunem semnăturile și vom continua în același mod, să mergem să vorbim cu oamenii pe stradă și să găsim soluțiile împreună. Noi vrem să arătăm românilor că suntem gata să conducem și să guvernăm România. Acest proiect îl are pe Dan Barna în frunte, dar vedeți toată echipa în spate. Astăzi începem să pregătim proiectul de guvernare”, a spus Cioloș.

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri