• Home
  • Prima
  • Au „închiriat” copilul de 11 ani unui pedofil, ca să-și cumpere patru porci!

Au „închiriat” copilul de 11 ani unui pedofil, ca să-și cumpere patru porci!

abuzat 2 1

Au „închiriat” copilul de 11 ani unui pedofil, ca să-și cumpere patru porci! Iar justiția română le dă abuzatorilor de copii, români și străini, pedepse fără executare! Cum devin copiii victimele pedofililor și care este responsabilitatea părinților și a comunității?

Iată ce ne spun câteva cazuri tulburătoare din trecut pe care Libertatea le prezintă. Părinții sau, în absența acestora, maturii din jurul copiilor sunt primul cerc de protecție pe care pedofilii îl sparg, dar nu prin violență, ci cu bani și manipulare.

Orfan de tată, Gabriel a fost obligat să întrerupă școala și să meargă la cerșit. Apoi, băiatul a fost “închiriat” unui pedofil german. Agresorul i-a dăruit copilului bani, haine, un tractoraș de jucărie cu telecomandă, dar și două cruciulițe.

Într-un alt caz, un pedofil britanic a agresat sexual trei fetițe și a primit condamnare cu suspendare. Doi ani cu suspendare a primit și spaniolul care a abuzat un adolescent instituționalizat.

Când avea 11 ani, Gabriel* a fost dat, “copil de suflet”, surorii lui vitrege. În satul unde crescuse, el mergea la școală și avea prieteni printre colegi. Dar după ce tatăl lui a murit, mama l-a luat deoparte într-o zi și i-a spus că nu mai are cu ce-l ține, așa că trebuie să plece la Șimleu Silvaniei. La Rămona R., care era sora lui Gabriel doar după tată. Măritată de nouă ani, femeia nu putea face copii, așa că l-a luat pe băiat să-l crească, ca și cum ar fi fost al ei. Rămona și soțul ei, Augustin, locuiau în cartierul de romi de la marginea orașului. Nu l-au mai înscris pe Gabriel la școală, i-au zis că patru clase îi ajung, și l-au trimis să cerșească prin oraș.

Când s-a întâlnit pentru prima oară cu pedofilul german, băiatul stătea cu mâna întinsă, la intrarea într-un supermarket. “Părinții” încasau procent din plata pedofilului În acea zi, Gabriel s-a întors acasă cu un telefon mobil ieftin și cu o bancnotă de 50 de lei. Rămona și Augustin l-au luat la întrebări, iar copilul le-a povestit totul. Cum l-a cunoscut pe străin, cum l-a ajutat să care sacoșele și cum a urcat în mașina acestuia, unde … Banii erau plata, iar telefonul îl primise pentru a putea fi contactat de acel bărbat.
Citeşte mai mult pe Libertatea.ro

Parteneri