• Home
  • Prima
  • Din umbră, Victor Ponta ar face deja jocurilor în PSD

Din umbră, Victor Ponta ar face deja jocurilor în PSD

Victor Ponta 1

Din umbră, Victor Ponta ar face deja jocurilor în PSD unde și-a creat un grup important de susținători, spul surse social liberale. Fostul premier și lider al partidului și-a creat o notă formațiune social democrată, Pro România, care s-a clasat bine la Europarlamentare și a contribuit acum la dărâmarea guvernului Dăncilă.

Ponta, conform surselor, are două variante la care lucrează concomitent: prima este să tragă spre formațiunea lui fostul partid pe care l-a condus, PSD, partid compromis, iar a doua variantă, spre care îl îndeamnă pesediștii apropiați este să revină, cu Țuțuianu și ceilalți, excluși de Dragnea, în partid, reluându-și în forță poziția.

Dacă aceste știri sunt pe surse. Ceea ce se vede cu ochiul liber este că Victor Ponta, care pomenește mereu de experiența pe care a dobândit-o în acești ani, este extrem de activ, poate cel mai activ social democrat. Miza creării unei majorități PSD – Pro România – ALDE, pentru a prelua acum guvernarea a căzut, Iohannis afirmând răspicat că nu va pune un premier de la PSD, iar toate celelalte formațiuni fug de PSD. În plus, ALDE nu mai vrea acum la guvernare, după fărâmițarea partidului și conflictele interne încă nestinse.

C.Zamfir, AMPress

Parteneri