• Home
  • Prima
  • Ludovic Orban, la Timișoara: Cine își imaginează că nu vom afla cine a omorât la Revoluție și Mineriadă se înșală amarnic/ Dosarul 10 August nu mai poate să rămână secret

Ludovic Orban, la Timișoara: Cine își imaginează că nu vom afla cine a omorât la Revoluție și Mineriadă se înșală amarnic/ Dosarul 10 August nu mai poate să rămână secret

orban 2

Ludovic Orban, președintele PNL, și-a început discursul de la Timișoara amintind că dosarul Revoluției și al Mineriadei nu sunt încă soluționate, după 30 de ani, și a transmis că nu se va întâmpla același lucru și cu dosarul 10 August:

”Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean și au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor”, a declarat Orban la Timișoara, în cadrul Adunării Regionale a Organizațiilor PNL, regiunea Vest.

”V-o spun limpede, cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșeală amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovați, care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe, adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei”, a mai spun Orban duminică.

Mai mult pe g4media.ro

Parteneri