Dăncilă îl cheamă pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu

Viorica Dăncilă a criticat marţi seară anunţul preşedintelui Klaus Iohannis care l-a nominalizat pe Ludovic Orban în funcţia de premier şi îl provoacă pe preşedinte „la o confruntare unu la unu”.

Viorica Dăncilă: Am văzut propunerea de premier. După aceste zile de aşteptare vedem un singur lucru din partea preşedintelui. Că propunerea de premier e chiar cel mai vocal promotor al măsurilor de austeritate. În rest, acelaşi amatorism şi acelaşi mare nimic ca de până acum. Niciun program de guvernare, niciun plan şi nicio majoritate. Cei care au dat jos guvernul PSD nu se pot pune de acord şi forma un nou guvern. Aceşti oameni ştiu doar să distrugă. Nu au nicio viziune.

Să fie clar. PSD nu va vota guvernul lui Iohannis. Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă. Acest lucru vreau să fie clar. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea românilor în sărăcie din cauza unor oportunişti care nu văd mai departe de preluarea puterii.

Distribuie prietenilor

Preşedintele Iohannis are o maximă eficienţă în a face rău României. S-a dovedit eficient în a coaliza partidele pentru a da jos guvernul. Îl aşteptăm să dea dovadă de aceeaşi eficienţă la votul guvernului său. Pentru dărâmarea acestui guvern fără o soluţie de înlocuire şi lipsa de responsabilitate, îl chem în faţa românilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu”, a declarat preşedintele PSD VIorica Dăncilă.

Mai mult pe Adev.ro