A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Are, la 93 de ani, o pensie de 500 lei, trăieşte singură şi a donat 10 000 lei pentru…

0 133

Mama Gherghina are 93 de ani și este din satul Săelele, județul Teleorman. Din pensia ei de 500 de lei pe lună, femeia a reușit să adune bani și să doneze peste 10.000 de lei. Pentru ce? Pentru ce crede sufletul ei că e creștinește bine: Catedrala Mântuirii Neamului.

”Gherghina Vasilescu, din Saelele – Teleorman, are 93 de ani. Toată viața a trăit ca o pustnică în mijlocul lumii. Nu a fost căsătorită niciodată și mănâncă doar seara. Așa se simte „mai liniștită” și liberă.
Și-a tăiat voia proprie, așezându-se cu viața și cu încercările ei numai în voia lui Dumnezeu. De aceea și repetă des, cu smerenie, „Cum a dat Dumnezeu”, scrie ziarul Patriarhiei Ortodoxe, Ziarul Lumina, despre mama Gherghina.

O poveste de viață impresionantă
Această femeie a strâns și a donat din pensia ei de 500 de lei pe lună peste 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, ”mulțumind astfel lui Dumnezeu pentru tot ce a primit de la El”.

Mai mult în  Ziarul Lumina

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More