• Home
  • Prima
  • Crimă oribilă, povestită la grădiniță de un copil de cinci ani: Tata l-a tăiat cu drujba și i-a aruncat organul sexual la câini …

Crimă oribilă, povestită la grădiniță de un copil de cinci ani: Tata l-a tăiat cu drujba și i-a aruncat organul sexual la câini …

copil care vede crima 1

Crima din Aluniș este una dintre cele mai odioase cazuri de omor de la noi din țară. Oroarea a fost povestită la grădiniță de copilul de cinci ani al criminalilor.Părinții lui au omorât și tranșat un bărbat. Rămășițele au fost aruncate la câine.
Judecătorii din Cluj au finalizat motivarea iar Curtea de Apel Cluj a condamnat definitiv doi soţi din localitatea Aluniș, județul Bistrița-Năsăud, acuzați de omor și profanarea de cadavre sau morminte, potrivit observator.tv.

Cei doi soţi au fost condamnaţi la 15 ani şi 8 luni, respectiv 13 ani de închisoare, în timp ce un alt bărbat care a participat la acţiune a primit şi el 14 ani şi 4 luni de închisoare.

Unul dintre copiii criminalilor a povestit totul despre ororile comise de părinții lui colegilor de la grădiniță. Trupul victimei a fost tranșat cu o drujbă, iar organul sexual și o mână au fost date câinelui „Bobi”; în timp ce restul cadavrului a fost pus într-o pătură și aruncat departe de casă.
„Cei doi concubini au trei copii minori iar unul dintre ei, în vârstă de 5 ani și 10 luni, a povestit la grădiniță despre faptul că l-a văzut pe tatăl său când l-a ucis pe un bărbat. Minorul a mai relatat că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână și organul sexual și le-ar fi aruncat la câini, iar restul corpului victimei ar fi îngropat-o într-un pârâu”, se arată în rechizitoriu.

„Cel mai probabil în seara zilei de 17 iulie 2017, la locuința inculpatului a venit victima, și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta din urmă i-a reproșat inculpatei că nu s-a mai întâlnit cu el pentru a întreține raporturi sexuale. Alcoolul și gelozia și-au spus cuvântul.

Copilul de 5 ani a asistat la toate aceste orori și a povestit la grădiniță, devenind principalul martor al odioasei crime. Cercetările și procesul au durat multă vreme.
Mai mult pe – Click.ro

Parteneri