AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cei doi candidați la alegerile prezidențiale au votat. Declarații …

Cei doi candidați la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, au votat duminică dimineață. Dăncilă a votat la Colegiul “Sfântul Sava” din Bucureşti, iar Iohannis la Liceul Teoretic Jean Monnet.

”Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi, spre vremuri în care nu aveam drepturi, nu aveam libertăţi, pentru că toată puterea era în mâinile unui singur om. Am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, mai multă muncă, mai mult respect şi devotament pentru poporul român şi pentru interesele noastre naţionale. Am votat cu inima şi din inimă pentru România şi pentru români. Românii hotărăsc şi am încredere în români”, a spus Viorica Dăncilă, după ce a votat.

,,O zi foarte importantă. Am votat pentru o Românie modernă, europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi să veniţi la vot. Astăzi este o zi importantă. Votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Astăzi este ziua campionilor cu ştampila “votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni astăzi!”, a declarat Klaus Iohannis la ieşirea de la urne , a declarat Iohannis după vot.

AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!