• Home
  • Prima
  • Cineva minte. Câte victime au fost în China? 21 de milioane de conturi de telefon au dispărut în mod misterios

Cineva minte. Câte victime au fost în China? 21 de milioane de conturi de telefon au dispărut în mod misterios

coronavirus 2 1 1

Câte victime au fost în China provocate de coronavirus? 21 de milioane de conturi de telefon au dispărut în mod misterios . Ce se întâmplă la casele funerare în această perioadă

Cifrele oferite de China despre coronavirus ar putea fi mult mai mari, scrie publicaţia italiană money.it. Aceştia susţin că nu mai puţin de 21 de milioane de conturi telefonice au fost închise în perioada coronaviruslui, un fapt considerat ciudat.

La nivel oficial, China – ţara din care a pornit coronavirusul – a raportat 81.093 de îmbolnăviri şi 3.270 de decese din cauza COVID-19. Însă cifrele sunt privite cu suspiciune peste tot în lume. Mai ales că virusul s-a dovedit a fi mult mai periculos, aşa cum reiese din rapoartele ţărilor democratice. Numai în Italia s-au înregistrat până acum 97.689 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus şi nu mai puţin de 10.779 de morţi.
Conturile de telefoane care au dispărut misterios în China
Italienii de la money.it scriu că nu mai puţin de 21 de milioane de conturi de telefonie mobilă au fost închise în ultimele 3 luni. Un mister care alimentează teoria potrivit căruia autorităţile din China au ascuns cifrele reale.

Prin comparaţie, în aceeaşi perioadă a anului trecut, companiile de telefonie mobilă din China şi-au mărit numărul de clienţi cu 6,6 milioane de utilizatori. Jurnaliştii italieni subliniază că chinezii sunt dependenţi de telefoanele mobile, astfel că sunt puţine şanse ca 21 de milioane de oameni să renunţe brusc la ele.

În plus, autorităţile din China le-au solicitat tuturor chinezilor să-şi instaleze o aplicaţie pe telefonul mobil care generează un cod de bare, în care sunt stocate informaţiile medicale despre starea de sănătate a persoanei în cauză. Un cod verde înseamnă că cetăţeanul respectiv n-a fost infectat cu coronavirus şi are voie să circule pe toată suprafaţa Chinei. Încă un indiciu că cele 21 de milioane de conturi dispărute nasc multe suspiciuni.

Un ziar chinez susţine că ar fi în jur de 42.000 de morţi doar în Wuhan
Publicaţia chineză Caixin susţine că numărul morţilor din cauza coronavirusului ar fi mult mai mare în Wuhan. Oficial, autorităţile susţin că au decedat aproximativ 2.500 de oameni în regiunea din care a pornit coronavirusul. Însă numărul ar putea fi de 42.000 de decese, susţine Caixin.

Jurnaliştii chinezi scriu că în ultima perioadă au fost depuse mii de urne în cele opt case funerare din oraş. În fiecare zi, sunt livrate rudelor în medie 3.500 de urne cu rămăşiţele celor dragi. Ipoteza este susţinută şi de un şofer de camion, care a declarat că a transportat două zile la rand câte 2.500 de urne, către casa funerară Hankou. Apoi, în următoarele două zile a trasportat câte 5.000 de urne.

Acest urne ar urma să fie mai departe livrate familiilor, câte 3.500 pe zi, timp de 10 zile. La un calcul simplu, chinezii susţin că vor fi livrate peste 40.000 de urne.

Cineva minte. China, presa relativ independentă a țării, italienii care dezvoltă un subiect dureros pentru ei?

Mai mult pe telekomsport.ro

Parteneri