Mihaela Bilic: Pentru a slăbi, când nu mai functioneaza nimic, încercati acest aliment

Multe femei se confrunta cu lipsa de rezultate a curei de slabire. Chiar daca e proteica, chiar daca e disociata, dupa multe repetari cura de slabire nu mai are efect sau mai bine zis rezultatele sunt modeste.

Sigur ca organismul invata sa consume din ce in ce mai putin, sigur ca si rabdarea noastra e din ce in ce mai incercata, dar intri in panica cand vezi ca acul cantarului nu coboara desi tu chiar respecti dieta.

Acolo unde v-ati pierdut entuziasmul si nu mai stiti ce sa faceti eu va sugerez o cura de pește. Adica in loc de carne (la gratar sau in salata) mancati pește. De orice fel, o portie pe zi.

Distribuie prietenilor

Nu conteaza daca e gras sau alb, daca e salbatic sau de acvacultura, daca e proaspat, congelat sau in conserva, important e sa consumati pește. Cu salate si multe legume, sau chiar si in ciorba, peștele poate functiona acolo unde carnea nu mai da rezultate.

Grasimea de peste are multe efecte benefice (de la imbunatatirea metabolismului la ameliorarea inflamatiei si a retentiei de lichide) iar proteinele sunt usor de digerat. Nu exista un argument concret in favoarea pestelui insa din experienta am vazut ca pot fi rezultate neasteptate, deci merita incercat. Si daca silueta nu este influentata vizibil, cu siguranta sanatatea voastra va avea de castigat, a scris pe Facebook reputatul nutriționist Mihaela Bilic.