• Home
  • Prima
  • USR-PLUS acuză PSD de campanie murdară. Persoane presupus homosexuale împart sub huiduielile mulțimii pliante ale alianței

USR-PLUS acuză PSD de campanie murdară. Persoane presupus homosexuale împart sub huiduielile mulțimii pliante ale alianței

gay

După valul de postăti cu presupuse persoane homosexuale care împart pliante USR-PLUS, sub huiduielile mulţimii, alianţa condusă de Barna şi Cioloş protestează spunând că este o ştire falsă marca PSD.Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR-PLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii, transmite conducerea alianței.

„Alianța USR PLUS condamnă campania murdară a PSD și cere instituțiilor statului să se sesizeze. Alianța USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe rețelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USR-PLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USR-PLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze. PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, transmite printr-un comunicat  USR-PLUS.

Filmarea, falsă, ar fi fost făcută la Voluntari și distribuită de conturi obscure  ale unor apropiați ai liderilor PSD din București și din zonă.Bărbați cu peruci de femei și alte însemne gay ar fi oamenii trimiși pe teren de USR- PLUS să le facă propagandă electorală. În unele analize apare și numele primarului din Voluntari, soț al primăriței Capitalei, pentru a împinge oprobiul public spre cei care-l susțin pe adversarul electoral al acesteia.

C. Zamfir, AMPress

Parteneri