• Home
  • Prima
  • Doctorul Cristian Oancea: Nu crezi sau nu porţi mască şi vii la spital cu Covid! Nu veni şi tratează-te alternativ

Doctorul Cristian Oancea: Nu crezi sau nu porţi mască şi vii la spital cu Covid! Nu veni şi tratează-te alternativ

oancea 1

Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, doctorul Cristian Oancea, a criticat mesajele transmise în spațiul public de persoane publice sau de românii care iau în derâdere măsurile de protecție sanitară.
Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, a criticat mesajele transmise în spațiul public de persoane publice sau de românii care iau în derâdere măsurile de protecție sanitară, în special purtarea măștii, pe motiv că le încalcă drepturile. El le-a transmis celor care iau în derâdere aceste măsuri ca, dacă se infectează, să nu mai vină la spital dacă oricum nu cred în virus. „Să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar”, a spus medicul, la Digi24.

„Acești oameni dau semnale foarte proaste, acești oameni care nu cred, nu poartă mască sau iau în derâdere toate aceste măsuri ale noastre, îi rugăm să nu mai vină la spital dacă fac Covid. Să se trateze cu tot felul de măsuri alternative, cu tot felul de terapii alternative. Dacă nu crezi, de ce să mai încarci sistemul sanitar?

Pe de altă parte, e dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu viața lui.

Noi suntem aici să ne luptăm pentru viața celor care vor să trăiască și vom rămâne aici. În rest, pentru cei care nu cred și care au la rândul lor alți adepți, noi suntem neputincioși în fața lor. Dar, dacă se vor îmbolnăvi, să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar”.

Creșterea alarmantă a numărului zilnic de îmbolnăviri ne așază între țările grav contaminate, iar la decese pe număr de îmbolnăviri suntem pe primul loc.

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri